Feel the Tango Passion!

ArgentineTangoRadio.com

Ο Μαραθώνιος

Καλωσήρθατε στον 1ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ TANGO στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Στους Δρόμους της Ιστορίας και Πολιτισμού της Κρήτης. Το event διοργανώνει η MILONGA PASIONAL. Θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 22-25 Μαρτίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης στα εξής μέρη: ○ στο ιστορικό και ανακαινισμένο NTORÉ Hall & Symposia στην καρδιά του Ηρακλείου (αίθουσα στον 5ο όροφο) ○ στο πανέμορφο Οινοποιείο ΛΥΡΑΡΑΚΗ στο Αλάγνι, στην γραφική περιοχή των Αρχανών, στο νομό Ηράκλείου Θα περιλαμβάνει: ○ 30 ώρες χορού Τango ○ 5 από τους καλύτερους έλληνες DJ της Tango μουσικής ○ 5 Milongas: 3 νυχτερινές & 1 απογευματινή Milonga στον χώρο NTORÉ Hall & Symposia, με πανέμορφη πανοραμική θέα στην πόλη και το λιμάνι του Ηρακλείου / 1 απογευματινή Milonga στο Οινοποιείο ΛΥΡΑΡΑΚΗ ○ Οργανωμένη εκδρομή με λεωφορείο: στο Οινοποιείο ΛΥΡΑΡΑΚΗ στο Αλάγνι, στην περιοχή Αρχάνες Ηρακλείου, για δοκιμή ιδιαίτερων ποικιλιών κρασιού ○ Μπουφές με ποτά, αναψυκτικά και σνακ σε κάθε Milonga ○ Εκδρομή - ξενάγηση στα Μεσαιωνικά μνημεία του Ηρακλείου (βενετσιάνικα τείχη, φρούριο του Κούλε), πριν την έναρξη του χορευτικού προγράμματος Για την ημέρα της 25ης Μαρτίου σας προτείνουμε ελεύθερες δραστηριότητες, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στο ενιαίο εισητήριο του Μαραθωνίου, όπως: επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο ή στο μινωικό παλάτι της Κνωσού (με την αστική συγκοινωνία και με ατομικά σας έξοδα). Για το βράδυ, σχεδιάζουμε μια ανοικτή χορευτική βραδιά Πάρτυ και milonga. Θα ακολουθήσει επιβεβαίωση και σχετικές λεπτομέρειες για τον χώρο διεξαγωγής και το κόστος εισιτηρίου.

heraklion-tango-marathon-organisers

Διοργανωτές

Η MILONGA PASIONAL είναι μια Σχολή Tango που διδάσκει και προβάλλει το Αργεντίνικο Tango στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, από το 2003. Είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη Milonga εξωτερικού χώρου που διοργανώνεται στην Αθήνα (και στην Ελλάδα), κάθε Σάββατο βράδυ του καλοκαιριού στο αίθριο του Polis Art Café. Μέσα από μαθήματα χορού, σεμινάρια, Milongas & εκπαιδευτικά ταξίδια στο Buenos Aires, έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς λάτρεις του Tango. Διαθέτει εναν χώρο μαθημάτων για την ανάπτυξη της τεχνικής και των δεξιοτήτων των σπουδαστών. Είναι ενας τόπος μετάδοσης της κουλτούρας που εκπροσωπεί το Αργεντίνικο Tango. Η Κατερίνα Χατζιδάκι είναι η βασική δασκάλα και διοργανώτρια των εκδηλώσεων. Έχει διδαχθεί από Αργεντίνους δασκάλους στην Ελλάδα και το Buenos Aires. Επιθυμεί να μεταφέρει το πνεύμα και την τεχνική του Tango όπως αυτό βιώνεται παραδοσιακά στην Αργεντινή. Η Milonga Pasional έχει αξιόλογους συνεργάτες στον τομέα της μουσικής, της εκπαίδευσης, της σχολής και της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Milonga Pasional

Οι Χώροι

NTORÉ Hall & Symposia | Οινοποιίο ΛΥΡΑΡΑΚΗ Όλοι οι χώροι θα μεταμορφωθούν κατάλληλα για να φιλοξενήσουν τον Μαραθώνιο Tango

Επιλογές Κράτησης

Mπορείτε να προχωρήσετε σε κράτηση μεμονωμένα ή σε ζευγάρι. Ωστόσο, σας συνιστούμε να αναζητήσετε τον παρτενέρ σας και να μας δηλώσετε το όνομά του/της, ώστε να οργανώσουμε ενα ισορροπημένο event ώς προς τους χορευτικούς ρόλους, ανάμεσα σε καβαλλιέρους και ντάμες. Σας ενημερώνουμε οτι θα υπάρχουν και μεμονωμένα εισιτήρια ανά ημέρα ή ανά milonga στην είσοδο των χώρων όπου πραγματοποιούνται οι χορευτικές εκδηλώσεις. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, τις τιμές και για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 697 21 76 838 / 210 88 31 280 / 2810 289 048. Μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση στην ειδική σελίδα κρατήσεων στο Tangopolix επιλέγοντας το κουμπί Tangopolix παρακάτω.

89,00€

Έκπτωση Early Bird

Εισιτήριο Μαραθωνίου

Για όλες τις κρατήσεις
από 5/12/2018 - 31/1/2019